Bestellen en betalen

Bestellen

Na keuze van het gewenste artikel op de website wordt u stap voor stap door het bestelproces geleid. Bent u een nieuwe klant, dan wordt gevraagd uw naam en adresgegevens op te geven. Bent u al een bestaande klant, dan volstaat het opgeven van het e-mailadres en wachtwoord. Per e-mail ontvangt u van ons nog een bevestiging van uw bestelling.

Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Of wilt u meer informatie over bepaalde producten? Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 18:00 op 06-54770095 of stuur gerust een e-mail naar info@bloomiesbyjolanda.nl Is uw bestelling onverhoopt tijdelijk of definitief niet meer leverbaar, dan brengen we u daar z.s.m. van op de hoogte. Mocht u iets willen wijzigen in uw bestelling of eventueel annuleren neem dan graag zo snel mogelijk contact met ons op d.m.v. het sturen van een e-mail naar info@bloomiesbyjolanda.nl onder vermelding van het ordernummer en uw naam.
 

Betalingsmogelijkheden

IDEAL


Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDeal wordt ondersteund door de onderstaande banken:

 

BANKOVERSCHRIJVING

Het is mogelijk om uw bestelling vooruit te betalen d.m.v. een bankoverschrijving.
Zodra uw betaling bij ons binnen is, verzenden wij uw bestelling.

REMBOURS BETALINGEN (15,-)

U kunt ervoor kiezen om de betaling te doen bij aflevering van het pakket. Rembours is momenteel alleen mogelijk in Nederland en de extra kosten hiervoor bedragen € 15,-


BESTELLEN VANUIT HET BUITENLAND

Het is ook mogelijk om uw bestelling naar het buitenland te sturen. Stuur gerust een e-mail naar info@bloomiesbyjolanda.nl met uw bestelling en volledige adresgegevens en dan mailen wij de verzendkosten door. Deze zijn afhankelijk van het totale gewicht en volume van het postpakket. Wij versturen naar het buitenland uitsluitend na vooruitbetaling.

BANKGEGEVENS

ING Rekeningnummer: 6622365
IBAN: NL83ING0006622365
BIC:

OVERIGE GEGEVENS

Kamer van Koophandel: 61467383
BTW: NL130809214B01


VESTIGINGSADRES

Bloomies
Mosveld 99
1031AD Amsterdam
Tel. (+31) 06-54770095

Bloomies © 2018 | Bloemenwinkel - Purmerend

Veilig online betalen via uw eigen bank